Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، بالاخره اینستاگرام پیام‌های دایرکت را به نسخه وب اضافه می‌کند. از امروز، "درصد کمی" از کاربران جهانی این پلتفرم می‌توانند از طریق وب سایت اینستاگرام به دایرکت‌های خود دسترسی پیدا کنند. این اتفاق می‌تواند برای هر شخصی که دایرکت‌های زیادی ارسال و دریافت می‌کند، مفید باشد و در عین حال به کراس پلتفرم بودن این برنامه کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیران اینستاگرام این بروزرسانی را تنها یک آزمایش اعلام کردند و گفتند جزئیات بیشتر در مورد پتانسیل‌های آن در آینده مشخص خواهد شد.

تجربه ارسال پیام دایرکت در نسخه وب اینستاگرام

تجربه ارسال پیام در دایرکت اینستاگرام از طریق مرورگر مشابه با تلفن همراه خواهد بود. می‌توانید از طریق صفحه DM یا صفحه نمایه، گروه‌های جدیدی ایجاد کرده یا با کاربری در فضای شخصی چت کنید. همچنین می‌توانید برای لایک کردن پیام ارسالی یا دریافتی، دوبار روی آن ضربه بزنید. همچنین می‌توانید عکس‌ها را از دسکتاپ به طور مستقیم به اشتراک بگذارید و تعداد کل پیام‌های خوانده نشده را ببینید. در صورت فعال کردن اعلان‌ها برای کل سایت اینستاگرام در مرورگر خود، می‌توانید اعلان‌های دایرکت اینستاگرام را دریافت کنید. اینستاگرام می‌گوید "در طول آزمایش" این کار را ادامه خواهد داد.

 

سخنگوی این شرکت در پاسخ به این سؤال که چرا اینستاگرام پیام‌های دایرکت در مرورگر را بر چیزی مانند برنامه iPad اولویت داده است گفت که پیام‌‎های شخصی اینستاگرام در وب به کاربران کمک می‌کنند که با افرادی که به آن‌ها اهمیت می‌دهید در تماس باشند. جالب است بدانید که مارک زاکربرگ سیستم پیام رسانی را به عنوان کلیدی برای آینده فیسبوک می‌داند.

در طول سال گذشته، فیسبوک به طور فزاینده‌ای روی پیام رسانی تمرکز کرده است. مدیر عامل فیسبوک، مارک زاکربرگ، بهار گذشته به نیویورک تایمزگفت که "پیام‌های خصوصی، گروه‌ها و استوری‌ها" سه بخش با "رشد سریع ارتباطات آنلاین" بودند. استوری‌های اینستاگرام در حال حاضر در نسخه وب وجود دارند و با بیانیه امروز، اینستاگرام اکنون به برخی از کاربران اجازه می‌دهد به گفت‌وگو‌های گروهی و پیام‌های خصوصی خود از طریق مرورگر دسترسی داشته باشند.

زاکربرگ سال گذشته اظهار داشت که این شرکت قصد دارد در نهایت به کاربران فیسبوک، واتس اپ و اینستاگرام اجازه دهد به بخش پیام‌ها بدون در نظر گرفتن بستری که از آن‌ها استفاده می‌کنند دسترسی داشته باشند. ما هنوز اطلاعاتی درباره نحوه انجام این کار نشنیده ایم، اما مرورگر می‌تواند نقش مهمی در این زمینه ایفا می‌کند البته به شرط اینکه انعطاف پذیری بیشتری را در مورد مکان مکالمه به کاربران بدهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اینستاگرام پیام دایرکت نسخه وب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۷۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات

سرهنگ رامین پاشایی، با اشاره به فرارسیدن تعطیلات سه روزه در کشور گفت: تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضایی و تجربیات ادوار گذشته نشان می‌دهد که مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته یا منتهی به تعطیلات چند روزه در کشور، اقدامات مجرمانه خود در فضای مجازی را افزایش داده و اقدام به  کلاهبرداری از کاربران با روش‌های مختلف می‌کنند.  

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به شگرد این مجرمان ادامه داد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوندهای آلوده با عناوینی نظیر «دریافت کالابرگ»، «ابلاغیات قضایی»، و ... مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب های مالی آنان هستند. گاهی این افراد با لینک‌های آلوده به اطلاعات خصوصی شهروندان نیز دسترسی پیدا کرده و از این طریق دست به اخاذی از آنان می‌زنند.

وی با بیان اینکه ارسال و دریافت این پیامک‌ها در تمامی پیام رسان‌ها اعم از بومی و غیر بومی و گروه‌ها و کانال‌هایی که شهروندان در آن عضویت دارند ممکن است، گفت:‌حتی گاهی ممکن است ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند.

پاشایی اضافه کرد: علاوه بر لینک‌های آلوده، شیوه دیگر مجرمان سایبری، کلاهبرداری و دریافت وجه نقد و ...از کاربران است که لازم است در این خصوص نیز شهروندان هوشیاری لازم را داشته باشند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا در همین راستا به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی وتلفن‌های همراه هوشمند هشدار داد که در صورت مواجه با این‌گونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، به آن توجهی نکرده و از باز کردن لینک موجود در آن خودداری کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • نسخه فوری برای مشکل پرسپولیس | ۳ستاره، فصل بعد به ترکیب اوسمار اضافه می‌شوند
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • ویژگی جدیدی که به ChatGPT اضافه شد
  • چرا اینستاگرام الگوریتم خود را تغییر می‌دهد؟
  • ویژگی جدیدی که به ChatGPT اضافه شد | روبات هوش مصنوعی به چه چیزی مجهز شد؟
  • اروپا از تخلفات فیس‌بوک و اینستاگرام تحقیق می‌کند
  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود
  • غول نروژی در دنیای گیم؛ شخصیت ارلینگ هالند به بازی کلش آو کلنز اضافه می‌شود